IT versnellen | 8 verdiensten

Uw bedrijf heeft te maken met elkaar steeds sneller opvolgende maatschappelijke, technische en wettelijke ontwikkelingen. Om dit tempo bij te houden moet uw IT ook sneller. Aanpassingen en nieuwe functies in weken, niet maanden.

De meest voorkomende problemen hebben we in onze aanpak van het ontwikkelen van software op voorhand opgelost:

Geen gebrek aan ontwikkelaars

Met onze methode SRA maken we samen uw requirements SMART: de applicatie wordt vervolgens door GEARS ontworpen en afgeleid. Aan de core functionaliteit komt geen ontwikkelaar meer te pas.

Geen verouderende technologie

Met GEARS leiden we de applicatie af uit de requirements, zo vaak als we willen. Als de state of the art verandert, verandert GEARS mee; en als GEARS mee is veranderd, genereren we de applicatie gewoon opnieuw. Zo blijf je altijd up to date.

Altijd dezelfde hoge kwaliteit code

Omdat de code wordt gegenereerd, is deze per definitie homogeen: altijd dezelfde opzet en structuur, dezelfde stijl en formattering, dezelfde traceability naar de requirements. Voorspelbare, hoge kwaliteit out of the box.

Geen hoge risicovolle investeringen

We werken volgens een iteratief voortbrengingsproces: terwijl we de requirements SMART maken kunnen we al vanaf het begin live demo's geven. Pas als we de applicatie opleveren is er sprake van ontwikkelkosten: tot die tijd is het alleen analysetijd.

Geen vendor lock

Een GEARS applicatie bestaat uit generieke onderdelen die onder een open-source licentie geleverd worden, en een specifiek deel dat gewoon van u is. Wij doen graag het onderhoud, maar de keus is aan u: u zit nergens aan vast.

De snelste manier om te ontwikkelen

Reguliere software-ontwikkeling vergt vele disciplines. Low-code alternatieven eisen nog steeds dat je zelf de ontwerpen maakt. Met GEARS hoeven we alleen de requirements SMART te maken: het hele ontwerp- en ontwikkelproces is in een oogwenk klaar. 

100% Agile, veel afstemming en zichtbare productie

Omdat de procesmodellen en broncode automatisch worden gegenereerd, is het mogelijk om in frequente kleine iteraties in samenspraak de software te ontwikkelen. Het effect van aanpassingen in de requirements is  direct inzichtelijk te maken.

Altijd up-to-date documentatie

Behalve de applicatie genereert GEARS ook de documentatie. Die is dus altijd up to date zolang je GEARS gebruikt: een enorm voordeel bij beheer, doorontwikkeling, het inwerken van nieuwe medewerkers, maar ook het voorkomen van vendor lock.

XLRIT is in staat om uw IT zodanig te versnellen dat u met alle ontwikkelingen bij kunt blijven.

Onze aanpak bestaat eruit dat we samen met u de requirements nauwkeurig uitwerken en exact beschrijven. Op basis van deze requirements kunnen we met onze engine GEARS in enkele minuten de software genereren. Op deze manier kunnen we in zeer korte tijd een professionele Java applicatie opleveren van hoge kwaliteit, die bovendien eenvoudig aangepast kan worden. Klaar voor de toekomst!

Wij staan 100% achter onze methode en producten, daarom behoort een samenwerking op no cure-no pay basis tot de mogelijkheden.