Wij zijn XLRIT.

Geen low-code. Geen no-code.
Sneller, flexibeler, toekomstvaster software ontwikkelen.
Zonder licentiekosten.

Betaalbare maatwerk software voor uw organisatie: XLRIT verzorgt dit met een unieke aanpak. De keywords: maatwerk, precies volgens uw eisen; gegenereerde software van hoge kwaliteit; open standaarden; makkelijk aan te passen. De opgeleverde software wordt uw eigendom, vrij van licentiekosten.

Een snelle manier om kleine apps te maken of te vervangen. Wie heeft er niet eens een software-behoefte opgelost met een Excel sheet, al dan niet met macros? Die kunnen wij samen met u eenvoudig vervangen door een professionele, veilige, schaalbare, toekomstvaste applicatie.

Probleemloos schaalbaar naar grote of zelfs zeer grote systemen. Heeft u een legacy systeem dat draait op verouderde technologie en dat steeds duurder en moeilijker te onderhouden wordt? Wij werken samen met u de requirements in detail uit. De hele applicatie of zelfs suite wordt volledig automatisch gegenereerd.

Een aanpak met twee simpele stappen. Eerst beschrijven we de gewenste uitkomsten van de bedrijfsprocessen (het WAT, niet het HOE!). Deze resultaatrequirements moeten SMART, volledig en consistent zijn: onze engine GEARS controleert dit. Vervolgens leidt GEARS uit de requirements in één keer de hele applicatie af.

De meest wendbare manier van ontwikkelen. Met GEARS gemaakte applicaties zijn bijzonder eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Je hoeft alleen je requirements bij te werken, zodat ze precies de nieuwe situatie uitdrukken. Daarna genereer je met GEARS met een druk op de knop de applicatie opnieuw.

Wij zijn XLRIT (spreek uit: exellerit ≈ accelerate), een jonge, ambitieuze start-up uit Veenendaal. Onze unieke aanpak (SRA) en engine (GEARS) hebben we zelf ontwikkeld, en blijven we onophoudelijk verbeteren. Met dezelfde inzet werken we aan uw uitdagingen. Ieder project is niet alleen een kans om een klant te helpen, maar ook om onze aanpak te bewijzen.