Onze Partners

Het aangaan van strategische, commerciële partnerschappen is een belangrijk aandachtspunt voor XLRIT. XLRIT gelooft dat samenwerken met andere belangrijke organisaties een grotere impact kan hebben op bedrijven die zoekende zijn naar (maatwerk) softareoplossingen voor hun (kritische) bedrijfsapplicaties. XLRIT heeft belangrijke partnerschappen geïdentificeerd, sleutel partijen die de specifieke markten en uitdagingen die daarin spelen kannen. Door middel van innovatieve software-oplossingen richt XLRIT zich samen met de partners op het creëren van langdurige relaties met klanten om hun huidige maar ook in hun toekomstige (software) uitdagingen te ondersteunen.

Lotson Vastgoeddata

Lotson Vastgoeddata helpt organisaties in de vastgoedketen met het verzamelen, controleren en analyseren van haar vastgoeddata. Geverifieerde gegevens vormen de gefundeerde basis voor kwalitatieve vastgoedprocessen en een optimaal inzicht in kansen en risico’s op juridisch, financieel, operationeel en maatschappelijk vlak. (link)


Kairosél Business Development

Kairosél Business Development is een resultaat gedreven specialist met meer dan vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van nieuwe markten, met name in de publieke sector. (link)