Leuk dat je interesse hebt om ons kantoor op 12 juli a.s. te bezoeken

 

Kennismaken

Om vrijblijvend kennis te maken, willen we je graag uitnodigen voor een bezoek aan XLRIT in Veenendaal, 12 juli a.s. om 10:00u.

 

Programma

10.00 - 10.30u Inloop met koffie

10.30 - 11.00u Introductie XLRIT

11.00 - 11.45u Demo GEARS platform

11.45 - >  Vragen en Lunch

 

We zijn op zoek naar informatici die niet alleen enthousiast zijn over het ontwikkelen van nieuwe software-innovaties, maar ook graag betrokken willen zijn bij het bouwen van allerlei kleine en grote systemen met behulp van ons nieuwe generatie software ontwikkelplatform. We geloven in hands-on ervaring en leren door te doen, en we willen je graag de kans geven om ons platform te leren kennen en tegelijkertijd te werken aan diverse projecten voor klanten.

 

Wat we bieden

In het begin van je carrière bij XLRIT zul je 4 dagen per week werken aan verschillende detacheringsopdrachten, waarbij we je begeleiden in je groei en de ontwikkeling van je vaardigheden. Daarnaast besteed je 1 dag per week aan het meewerken aan de ontwikkeling van diverse software-innovaties en het verkennen van ons platform. Na verloop van tijd zul je steeds meer betrokken worden bij projecten waarbij je zowel gebruikmaakt van ons platform als meewerkt aan de ontwikkeling van verschillende innovaties.

 

 

Aanmelden

Ben jij het informaticatalent dat op zoek is naar een werkomgeving waar innovatie en ‘challenging the status quo’ de driver zijn van succes, meld je dan  hieronder aan:

 

We gebruiken je gegevens alleen om je met betrekking tot dit evenement te informeren

Het uploaden van een CV is geheel vrijblijvend en niet verplicht.

Tot 12 juli!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 12 juli en om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en passie kunnen bijdragen aan onze innovatieve projecten.