Hoe zit het met de kwaliteit van jullie oplossingen?

Onze oplossingen worden ook binnen banken gebruikt en moet dus aan zeer hoge eisen voldoen.

Denk aan o.a. security, performance, schaalbaarheid, onderhoudbaarheid, compliance, etc. Wordt een bepaalde eis toegevoegd of strenger gemaakt, dan zal dit over het algemeen in GEARS opgelost worden. Dat betekend dat alle oplossingen die met GEARS zijn ontwikkeld daarna met een druk op de knop kunnen voldoen aan deze nieuwe of strengere eisen.


Daarnaast transformeert GEARS jouw wensen en eisen (requirements) tot een oplossing die per definitie voldoet aan deze wensen en eisen. En doet dat in essentie ook foutloos. Er zitten dus geen fouten in de software. Heel zelden vinden we toch een foutje, maar die wordt dan ook snel hersteld en met een druk op de knop verwerkt in alle met GEARS ontwikkelde oplossingen.


GEARS transformeert wel enkel business requirements en doet dat ook enkel binnen de scope van de oplossing. Dat betekent dat op dit moment user requirements, bijv. specifieke wensen over de user interface, als ook interfaces met niet door GEARS gecreëerde systemen, enkel aangepast kunnen worden met een gebruikelijke manier van software ontwikkeling met een gebruikelijke kwaliteit.